Veleprodaja


Osnovna delatnost firme Velteh Pro koja postoji i uspešno posluje od 2015. godine jeste uvoz, veleprodaja i maloprodaja audio-video i auto-opreme. Sa vizijom da postanemo jedan od lidera u prodaji elektronskih uređaja i opreme, okupili smo tim mladih, stručnih i ambicioznih ljudi koji nam svakodnevno pomažu da ostvarimo zacrtane ciljeve. 

Velteh Pro je postao prepoznatljiv po jednistvenoj ponudi svih vrsta kablova, opreme za televizore kao što su nosači za TV,  audio-video oprema, auto oprema kao što su multimedije, auto radio, zvučnici za automobile, oprema za auto radio, GPS navigacija i LED i xenon sijalce za auto i druga oprema za automobile, koju kao uvoznik može da ponudi tržištu i svojim poslovnim partnerima po povoljnim uslovima. 

Velteh Pro zastupa veliki broj poznatih brendova kao što su: Pioneer, Pikcell, Metra, Grounding, LDNIO, Golf, Polaroid.

Iz ponude posebno izdvajamo uređaje Velteh i Kettz brenda koji se razvijaju u našem vlasništvu upotrebom vrhunske tehnologije. Bilo da su Vam potrebni TV nosači, hdmi kablovi, oprema za mobilne telefone, digitalni risiverii, xenon oprema ili radio blende, svratite do našeg veleprodajnog centra i izaberite Velteh Pro uređaje vrhunskog kvaliteta, po pristupačnim cenama. Takođe, nudimo mogućnost predstavljanja naših proizvoda u Vašem maloprodajnom objektu. 

Maloprodavcima obezbeđujemo jednostavno i sigurno poručivanje robe putem našeg sajta.
Dovoljno je da se registrujete i odaberete željenu auto tehniku ili drugu elektro opremu i poručite putem sajta.


Veleprodaja kablova

U našoj ponudi uvek možete pronaći veliki izbor svih vrsta kablova vrhunskog kvailteta.

Iz ponude izdvajamo: 

 • HDMI kablove i adaptere
 • USB kablove i adaptere
 • VGA kablove i adaptere
 • UTP kablove i nastavke
 • AUX kablove i adaptere
 • RCA i Činč kablove i adaptere
 • Kablovi za struju/napojni kablovi


Veleprodaja auto opreme

U svakom trenutuku svojim partnerima možemo ponuditi veliki izbor najtraženije auto opreme na tržištu. 

Iz ponude izdrvajamo:

 • Multimedije za auto
 • GPS navigacije
 • Auto radio 
 • Auto zvučnike
 • Rikverc kamere i monitore za auto
 • Auto alarme
 • Sve tipove xenon i led sijalica za automobile, kamione i autobuse

Veleprodaja bluetooth zvučnika i slušalica

Velteh Pro pored uvoza bluetooth zvučnika i slušalica najpoznatijih proizvođača u svetu, razvija i sopstvene brendove Velteh i Kettz1 pod kojim se nalaze i slušalice odnosno bluetooth zvučnici koji su izrađeni po uzoru na najbolje.

Veleprodaja opreme za mobilne telefone

U našoj ponudi je veliki broj proizvoda kao što su kućni i auto punjači za mobilne telefone, maske i folije, držači, eksterne baterije i još mnogo toga.

Veleprodaja baterija

Naše maloprodajne partnere snabdevamo svim tipovima alkalnih baterija, kao i punjivim baterijama, punjačima i eksternim baterijama (power bank).


Poslednje sa bloga


Koja oprema vam je potrebna za izdavenje stana

Potrebe osoba koje traže stanove danas su drastično obimnije u poređenju sa prethodnim periodom. Očekuju mnogo detalja, opreme i usluga, a uz prilično ograničene budžete, posebno kada se radi o studentima. U ovom tekstu dajemo koje sve to dodatne uslove i opremu u stanovima tražioci očekuju, kao i k...

Opremite vašeg ljubimca najboljom auto opremom

Zaljubljenici u automobile jedno vozilo ne posmatraju kao prevozno sredstvo ili kao potrebu u ovom veku, koja to zaista i jeste, već to postaje jedan vrlo ozbiljan hobi koji zahteva posvećenost, marljiv rad, veliki trud, često i ogromna ulaganja, zbog čega je neretko slučaj da se automobil koji je i...

Sve što vam je potrebno da se spremite za sajam

Kada posmatramo sa strane kupca i posetioca nekih prezentacionih skupova, sajmova, velikih dešavanja uopšte, sve je vremenski ograničeno i traje dan, dva ili pet, kada su sajmovi u pitanju traju i duže, ali svima je zajedničko to da postoji ograničenje koje traje od jednog do drugog da...
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.