Kettz HDMI Optički kablovi V2.0

Kettz HDMI Optički kablovi V2.0


Objavljeno: 08.11.2023

HDMI Optički Kablovi Verzije 2.0: Kettz ponuda i Dužine

HDMI optički kablovi verzije 2.0 predstavljaju vrhunac tehnologije u prenosu visokokvalitetnog audio i video sadržaja. Kada je u pitanju kvalitet i pouzdanost, Kettz je brend koji se izdvaja sa svojom ponudom HDMI optičkih kablova. Sa različitim dužinama, od 20m do 100m, ovi kablovi pružaju izvanredne performanse za povezivanje različitih uređaja kao što su televizori, projektori, konzole za igranje, računari i još mnogo toga.

Šta su HDMI optički kablovi verzije 2.0?

HDMI optički kablovi verzije 2.0 su posebno dizajnirani za visokokvalitetan prenos audio i video signala. Ovi kablovi koriste optička vlakna za prenos signala, obezbeđujući izuzetno brz i stabilan prenos podataka. Verzija 2.0 pruža podršku za Ultra High Definition (UHD) i 4K rezolucije, HDR (High Dynamic Range) sadržaj, kao i visoke brzine osvežavanja za fluidno iskustvo gledanja.


Prednosti HDMI Optičkih Kablova Verzije 2.0:

1. Visoka Rezolucija i Kvalitet Slike

HDMI optički kablovi verzije 2.0 omogućavaju prenos 4K i UHD sadržaja sa vrhunskom jasnoćom i detaljima. HDR podrška pruža bogatstvo boja i kontrast koji oživljava svaki kadar.

2. Visoke Brzine Prenosa

Sa podrškom za visoke brzine, ovi kablovi omogućavaju brz prenos podataka bez gubitka kvaliteta slike ili zvuka. To znači manje kašnjenje i fluidnije iskustvo gledanja.

3. Pouzdanost na Dužim Rastojanjima

Dužina kablova igra ključnu ulogu u pouzdanosti prenosa signala. Kettz HDMI optički kablovi su dostupni u dužinama od 20m, 25m, 30m, 50m, 70m i impresivnih 100m. Bez obzira na dužinu, ovi kablovi održavaju stabilan signal.


Kettz HDMI Optički Kablovi: Kvalitet i Performanse

Kettz je lider u proizvodnji visoko kvalitetnih HDMI optičkih kablova verzije 2.0. Naša ponuda obuhvata širok spektar dužina kako bi zadovoljila potrebe korisnika koji zahtevaju fleksibilnost u povezivanju uređaja na različitim rastojanjima.

KETTZ AOC 4K HDMI kabl je napravljen od bakra i vlakana za povezivanje različitih uređaja na velikim udaljenostima do 100 m bez gubitka podataka. Aktivni optički kabl ima propusni opseg od 18Gbps 4:4:4 za rad sa rezolucijom od 3840k2160 (4K) @ 60Hz. Kabl se isporučuje na namotaju i dolazi sa odvojivim utikačem i štitnikom sa uloškom za povlačenje za laku instalaciju kroz vodove i plenumske prostore. Dodatno, kabl podržava: HDR, HDCP 2.2, EDID, DDC, CEC,HEC, višekanalni audio, DolbyTrue HD, DTS-HD Master Audio i ARC.

AOC: bakar i staklo za veće udaljenosti i najbolji video i audio kvalitet
AOC (aktivni optički kabl) kabl je napravljen od bakra i vlakana za prenos 4K@60Hz na velike udaljenosti do 100m bez gubitka podataka. Ima propusni opseg od 18Gbps 4:4:4. Kabl ima vlakno zaštićeno kevlarom, aluminijumsku foliju i pogodan je za osetljive aplikacije zbog niskog RFI/EMI.

Rezolucija 4K @ 60Hz
Ovaj HDMI 4K kabl podržava rezoluciju od 3840k2160 @ 60Hz. Ova rezolucija je kompatibilna sa: HDMI 2.0, HDMI 1.4a, HDMI 1.4, HDMI 1.3a i HDMI 1.3. Štaviše, kabl podržava video visokog dinamičkog opsega (HDR) za ekspanzivni odnos kontrasta i tačnost boja, HDCP 2.2, EDID, DDC, CEC, višekanalni audio, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio i ARC.

Ultra tanak fleksibilni kabl sa odvojivim konektorom za jednostavnu instalaciju
Fleksibilni kabl je ultra tanak i može se lako provući kroz uske električne vodove i plenumske prostore. Samo odvojite odvojivi utikač iz kabla i omotajte zaštitnik sa uloškom za povlačenje oko kabla. Provucite fleksibilni kabl kroz cev i uklonite zaštitnik i ponovo povežite odvojivi utikač sa kablom.Dužine Kablova:

Kettz KT-AOHK20 HDMI Optički kabl V2.0 20m

Kettz KT-AOHK25 HDMI Optički kabl V2.0 25m

Kettz KT-AOHK30 HDMI Optički kabl V2.0 30m

Kettz KT-AOHK50 HDMI Optički kabl V2.0 50m

Kettz KT-AOHK70 HDMI Optički kabl V2.0 70m

Kettz KT-AOHK100 HDMI Optički kabl V2.0 100m

Kettz se ističe po kvalitetu izrade i pouzdanosti ovih kablova. Sa optimalnom izolacijom, visokokvalitetnim materijalima i preciznim dizajnom, ovi kablovi garantuju visok nivo performansi.

Zaključak

HDMI optički kablovi verzije 2.0 su ključni za iskustvo gledanja visokokvalitetnog sadržaja. Kettz, kao lider u proizvodnji ovih kablova, nudi širok spektar dužina kako bi se zadovoljile potrebe korisnika sa različitim postavkama i zahtevima. Bez obzira na dužinu, ovi kablovi pružaju stabilan, visokokvalitetan prenos signala, čineći ih idealnim izborom za sve vrste instalacija.

Poslednje sa bloga


Vi kupujete mi poklanjamo!

Iskoristite našu specijalnu ponudu - Pokloni za kupovinu!...

Ugreen Nexode punjači

Ugreen Nexode Punjači: Povećajte performanse vaših uređajaUgreen Nexode punjači su vaš najbolji izbor za sigurno, brzo i efikasno punjenje svih vaših uređaja. Sa svojim naprednim karakteristikama i elegantnim dizajnom, ovi punjači su idealni za sve vaše potrebe punjenja.&...

"XO i Havit: Inovacija U Tvojim Rukama - Novi Brendovi U Našem Portfoliju"

Uzbudljivo vreme stiglo je u naš portofolio elektronike s dva nova brenda - XO i Havit. Ova dva brenda obećavaju unapređeno iskustvo korisnicima, fokusirajući se na inovaciju u opremi za mobilne telefone, FM transmiterima, power bankovima, gaming opremi, projektorima i Bluetooth zvučnicima. U...
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing