Veleprodaja elektronskih uređaja i opreme

"VELTEH PRO" D.O.O. je nastao 23.03.2015. godine sa vizijom da postane jedan od lidera u prodaji elektronskih uređaja i opreme. 

Okupili smo tim mladih, stručnih i ambicioznih ljudi koji nam svakodnevno pomažu da ostvarimo svoje ciljeve.
Kako smo ostvarili i kontakte van granica naše zemlje, uporno radimo na traženju novih domaćih i ino partnera. 
Naš cilj je kvalitetna podrška na relaciji distibuter>diler>krajnji kupac, što podrazumeva tehničku podršku, marketing, brz i kvalitetan servis kao i logistiku prlikom isporuke.

Bavimo se prvenstveno uvozom i veleprodajom auto tehnike i propratnom opremom, opremom za televizore, audio i video kablovima , računarskom periferijom, opremom za mobilne telefone, 
ksenonima za automobile kao i video opremom za lakše širokim asortimanom dodatne opreme za računare i mobilne telefone gde se mogu naći bluethoot slusalice, usb adapter, zvučnici za kompijutere, USB memorija, flesh memorija i druga oprema. U skladu sa potražnjom krajnjih korisnika, dilerima auto tehnike i elektro opreme obezbeđujemo veliki broj raznih baterija kao i punjača za baterije i punjača za računare.

Veleprodaja opreme za mobilne telefone

U našoj ponudi je veliki broj proizvoda kao što su kućni i auto punjači za mobilne telefone, maske i folije, držači, eksterne baterije i još mnogo toga.

Veleprodaja baterija

Naše maloprodajne partnere snabdevamo svim tipovima alkalnih baterija, kao i punjivim baterijama, punjačima i eksternim baterijama (power bank).

"VELTEH PRO" D.O.O.  zastupa neke od vodećih brendova u oblasti auto tehnike i elektro opreme, ali poseduje i svoj brend koji je kvalitetom i cenom proizvoda zauzeo visoku poziciju na tržištu. Pod imenom našeg brenda možete naći veliki izbor HDMI kablova, audio splitera, adaptera, konektora ali i opreme I auto tehnike.

Brendove koje zastupamo na tržitu Srbije su: * KEETZ : brend u našem vlasništvu (TV Nosači, Bluetooth zvučnici,...) * VELTEH:  brend u našem vlasništvu (TV Nosači, hdmi kablovi, parking senzori ,monitori, xenon oprema za kola, alarmi, rikverc kamere, ...)     * GRUNDIG: dodatna oprema (Baterije, slušalice, punjači, mikrofoni...) * 4CARMEDIA: oprema za kola (Radio blende, iso konektori, antenski adapteri...) * POLAROID: (Slušalice, držači za mob.tel., selfi štapovi,...)                                                                                                                                                                                    * PKCELL: (baterije za široku upotrebu i punjači) * GOLF : (oprema za mobilne telefone) Pozivam Vas da posetite naš veleprodajni centar u ulici Gusinjska 2 ili nas pozovete u Vašem maloprodajnom objektu 
kako bi smo naš uvozni asortiman plasirali kod Vas.

Maloprodavcima obezbeđujemo jednostavno i sigurno poručivanje robe putem našeg sajta.
Dovoljno je da se registrujete i odaberete željenu auto tehniku ili drugu elektro opremu i poručite putem sajta.

  
  
  

Kategorije

  

  

Brendovi

    

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?